J.Ala-Ahon Hautaustoimisto

Surun
saapuessa
kaipuun
kohdatessa

Me autamme

Palvelumme
Kunnioitus, kuunteleminen ja arvokkuus

Kunnioitus, kuunteleminen ja arvokkuus

Arvoisat asiakkaat,

J. Ala-Ahon Hautaustoimisto haluaa vastuullisena toimijana tehdä omalta osaltaan kaikkensa koronaviruksen leviämisen estämiseksi ja tiedottaa asiakkaitaan viruksen ja viranomaismääräysten vaikutuksista lähimmäisen hautausjärjestelyjen kulkuun. 

Pyrimme huolehtimaan yrityksemme toimintakyvystä ja samalla turvaamaan omaisten terveyttä. Mikäli tarvitset hautaustoimiston palveluja, on suositeltavaa ottaa ensiksi yhteyttä puhelimitse meille ja sopia jatkotoimista.

Toimistomme on silti edelleen auki normaalisti, mutta pyydämme, että varaatte ajan, jotta voimme palvella teitä parhaiten ja turvallisesti.

Uudet hautajaisjärjestelyt saadaan käyntiin kokonaisvaltaisesti halutessanne myös puhelimitse. Monet jo käynnissä olevat järjestelyt ja asiat voi helposti hoitaa myös puhelimitse tai sähköpostilla.

Koska emme pysty ennustamaan tilanteen etenemistä on hyvä tiedostaa, että mahdollisia varotoimia saatetaan meistä riippumattomista syistä joutua tulevina viikkoina lisäämään. Tällä hetkellä siunaus- ja muistotilaisuuksien henkilömäärät on rajattu 10 henkilöön. Mikäli aivan lähimpien omaisten määrä on suurempi kuin 10 henkilöä, ottakaa yhteyttä siunaavaan pappiin tai ko. seurakunnan kirkkoherraan. Hengitystieoireista kärsivien ei tule osallistua hautajaisiin ja riskiryhmiin kuuluvien tulee noudattaa erityistä varovaisuutta.

Me toimimme aina omaistemme parhaaksi, mutta kunnioitamme myös hallituksen ja viranomaisten päätöksiä ja määräyksiä.
Tiedotamme omaisiamme, mikäli muutoksia tilanteessa ilmenee.

Yhdessä toimien varmistamme, että pystymme palvelemaan kaikkia omaisia sekä heidän tarpeitansa ja järjestämään läheisellenne hänen arvoisensa hautajaiset.

Suru ja kaipaus ovat tunteita, jotka vaativat aikaa. Läheisen kuoleman hetkellä on tärkeää, että ympärillämme on ihmisiä, jotka auttavat ja ymmärtävät. Olemme olleet auttamassa asiakkaitamme surun hetkinä 130 vuotta – tiedämme mitä kunnioitus ja kuunteleminen tarkoittavat.

Hoidamme puolestanne kaikki läheisen kuolemaan liittyvät käytännön asiat ja järjestelyt kuljetuksista hautaamiseen ja muistotilaisuudesta perukirjoitukseen. 

Kunnioittaen,
Oula-Aleksi Mikkonen

Oula-Aleksi Mikkonen
Hautaustoimistoyrittäjä

Ota yhteyttä

Tietoa hautajaisten järjestämisestä

Tietoa hautajaisten järjestämisestä

Autamme teitä kaikissa läheisenne kuolemaan littyvissä järjestelyissä. Suosittelemme, että otatte meihin yhteyttä viimeistään muutaman päivän kuluttua läheisenne kuolemasta, jotta järjestelyt saadaan alkuun. Vainajan mahdollisia toiveita ja omia toiveitanne järjestelyjen suhteen kannattaa miettiä rauhassa. Mahdollinen suruliputus on ainoa, mikä tulee hoitaa kuolinpäivänä tai viimeistään seuraavana päivänä. Lisäksi kuolemasta olisi hyvä tiedottaa läheisille ja asianomaisille mahdollisimman pian kuoleman jälkeen.

Kun saavutte meille, ette välttämättä tarvitse mukaanne mitään papereita – me hoidamme puolestanne paperiasiat. Voitte hoitaa järjestelyt myös puhelimitse tai sähköpostise.

Mikäli teillä on hengitystieoireita, pyydämme asioimaan kanssamme puhelimitse tai sähköpostitse henkilökuntamme ja asiakkaidemme turvallisuuden vuoksi.

Tietoa hautajaisten järjestämisestä.