J.Ala-Ahon Hautaustoimisto
Kukat - kukkalaitteet

Kukat - kukkalaitteet

Hautajaiskukilla on monta nimeä mm. kukkalaite, surulaite, suruvihko tai hautakimppu. Mikäli siis tarvitset kukkalaitteen hautajaisiin, osanottokukat, kukkakimpun tai muita kukkia, saat ne palvelevalta hautaustoimistolta Oulussa ja Oulun seudulla.

Hautajaiskukat ja surusidontaa Oulun seudulle

Liikkeemme on erikoistunut surusidontaan ja koristeluasetelmiin. Surulaitteet ja asetelmat tehdään aina tilauksesta, asiakkaan toiveiden mukaan, käsityönä käyttäen aina tuoreita kukkia ja parhaita raaka-aineita. Näin voitte olla varma, että saamanne kukkalaite tai asetelma on korkealaatuinen, kestävä ja toiveidenne mukainen.

Palveluumme kuuluu mm. kukkalaitteiden, kimppujen, seppeleiden ja arkunkoristeiden valmistus sekä kappeleiden ja muistotilaisuuspaikkojen koristelut.

Kukkalaitteen ja kukkakimpun hinta

Kukkalaitteen tai -kimpun hinta muodostuu työn osuuden lisäksi kukista ja niiden määrästä. Laitteiden hintaan sisältyy rusetti ja konetekstattu kortti. Käsin tekstatut nauhat ovat saatavissa 20 euron lisähintaan. Toimitamme kauttamme järjestettyihin hautaustilaisuuksiin tilatut kukat veloituksetta kappeleihin ja kirkkoihin, sekä koristelukukat muistotilaisuuspaikalle kanta-Oulussa arkisin ja lauantaisin. Pyhinä kuljetusmaksu alkaen 50 € / tilaisuus. Kanta-Oulun ulkopuolella oleviin tilaisuuksiin kuljetukset sopimuksen mukaan, alkaen 10 € / tilaus. Noudettavaksi sovitut kukat voi noutaa toimistoltamme osoitteesta asemakatu 4, Oulu arkisin klo 9-17.

Suosittelemme tekemään tilaukset viimeistään 10 arkipäivää ennen tilaisuutta. Huomioittehan, ettei kaikkia kukkia tai värejä ole välttämättä aina saatavilla, tarkistattehan saatavuuden toimistoltamme. Tilauksen voitte tehdä paikanpäällä tai ottamalla yhteyttä.

Muistolauseita löydätte täältä.

Koristelukukkien hinnat alkaen 20 euroa. Hinta määräytyy koristeluiden määrästä, niissä käytettävistä kukista ja sidontatavasta. Alla olevissa esimerkeissä on mainittu kuvassa olevan koristeen hinta yksittäiskappaleena.

Alla esimerkkejä kukkalaitteista, arkunkoristeita, kimpuista sekä koristeluista. Huomioittehan, että kuvat ja kukkien värit ovat suuntaa-antavia.