J.Ala-Ahon Hautaustoimisto
Kukat

Kukat

Liikkeemme on erikoistunut surusidontaan ja koristeluasetelmiin. Surulaitteemme ja asetelmamme tehdään asiakkaan toiveiden mukaan käsityönä käyttäen aina tuoreita kukkia ja parhaita raaka-aineita. Näin voitte olla varma, että saamanne kukkalaite tai asetelma on korkealaatuinen ja toiveidenne mukainen.

Palveluumme kuuluu mm. kukkalaitteiden, kimppujen, seppeleiden ja arkunkoristeiden valmistus sekä kappeleiden ja muistotilaisuuspaikkojen koristelut.

Kukkalaitteen tai -kimpun hinta muodostuu työn osuuden lisäksi kukista ja niiden määrästä. Laitteiden hintaan sisältyy rusetti ja konetekstattu kortti. Käsin tekstatut nauhat ovat saatavissa 20 euron lisähintaan. Toimitamme tilatut kukat veloituksetta Intiön kappeliin, Vanhaan kappeliin tai Oulujoen kirkkoon (arkisin ja lauantaisin). Muualle toimitukset sopimuksen mukaan. Huomioittehan, että joidenkin kukkien saatavuus voi vaihdella sesongeittain. Tarkistattehan aina kukkien saatavuuden toimistoltamme.

Koristelukukkien hinnat alkaen 20 euroa. Hinta määräytyy koristeluiden määrästä, niissä käytettävistä kukista ja sidontatavasta. Alla olevissa esimerkeissä on mainittu kuvassa olevan koristeen hinta yksittäiskappaleena.

Alla esimerkkejä sidonnoista sekä koristeluista.