J.Ala-Ahon Hautaustoimisto
Kukat

Kukat

Liikkeemme on erikoistunut surusidontaan ja koristeluasetelmiin. Surulaitteet ja asetelmat tehdään aina tilaukseta,  asiakkaan toiveiden mukaan, käsityönä käyttäen aina tuoreita kukkia ja parhaita raaka-aineita. Näin voitte olla varma, että saamanne kukkalaite tai asetelma on korkealaatuinen, kestävä ja toiveidenne mukainen.

Palveluumme kuuluu mm. kukkalaitteiden, kimppujen, seppeleiden ja arkunkoristeiden valmistus sekä kappeleiden ja muistotilaisuuspaikkojen koristelut.

Kukkalaitteen tai -kimpun hinta muodostuu työn osuuden lisäksi kukista ja niiden määrästä. Laitteiden hintaan sisältyy rusetti ja konetekstattu kortti. Käsin tekstatut nauhat ovat saatavissa 20 euron lisähintaan. Toimitamme kauttamme järjestettyihin hautaustilaisuuksiin tilatut kukat veloituksetta Intiön kappeliin, Vanhaan kappeliin tai Oulujoen kirkkoon, sekä koristelukukat muistoilaisuuspaikalle (arkisin ja lauantaisin). Muihin tilaisuuksiin toimitusmaksu alkaen 10 €. Muualle toimitukset sopimuksen mukaan. Noudettevaksi sovitut kukat voi noutaa arkisin klo 9-17.

Poikkeustilanteeesta johtuen kaikkia kukkia tai värejä ei välttämättä saatavilla, tarkistathan saatavuuden toimistoltamme.

Koristelukukkien hinnat alkaen 20 euroa. Hinta määräytyy koristeluiden määrästä, niissä käytettävistä kukista ja sidontatavasta. Alla olevissa esimerkeissä on mainittu kuvassa olevan koristeen hinta yksittäiskappaleena.

Alla esimerkkejä sidonnoista sekä koristeluista. Huomioittehan, että kuvat ja kukkien värit ovat suuntaa-antavia.