J.Ala-Ahon Hautaustoimisto
Perunkirjoituspalvelut

Perunkirjoituspalvelut

Perunkirjoitus on niin sanottu kuolinpesän veroilmoitus, jossa listataan pesän osakkaat, varat ja velat. Perunkirjoitus on suoritettava kolmen kuukauden kuluessa kuolemasta. Perunkirjoituksen asiakirjahankintoihin tulee varata aikaa vähintään kaksi-kolme viikkoa, sillä usein tarvittavien dokumenttien kuten sukuselvityksen ja virkatodistusten saaminen voi viedä aikaa. Verottaja myöntää hakemuksesta tarivttaessa lisäaikaa perunkirjoituksen toimittamiseen.

Olemme koonneet muistilistan perunkirjoitukseen vaadittavista asiapapereista. Voitte noutaa listan maksutta liikkeestämme tai voit ladata sen tästä.

Hoidamme myös perinnönjaot ja ositukset, testamenttien teot, edunvalvontavaltuutukset sekä lahjakirjat. Halutessanne järjestämme myös asiakirjojen turvallisen säilytyksen. Vastaamme mielellämme kaikkiin perunkirjoitukseen ja jakoihin liittyviin kysymyksiinne.

Perunkirjotituspalvelun hinta alkaen 434 €, perinnönjakosopimukset alkaen 496 €, ositussopimukset alkaen 434 €, yhdistetyt ositus- ja perinnönjakosopimukset alkaen 558 €, testamentit ja edunvalvontavaltuutukset sekä lahjakirjat alkaen 248 €.

Perunkirjoituspalvelut vain ajanvarauksella. Kauttamme hautausjärjestelyt hoitaneet ovat aina etusijalla perunkirjoitusten ajanvarauksissa.

Varaa aika joko soittamalla 010 219 4545 tai sähköpostitse aleksi.mikkonen [at] ala-aho.fi