J.Ala-Ahon Hautaustoimisto

Surun
saapuessa
kaipuun
kohdatessa

Me autamme

Palvelumme
Kunnioitus, kuunteleminen ja arvokkuus

Kunnioitus, kuunteleminen ja arvokkuus

Arvoisat asiakkaat,

Jotta voimme palvella teitä parhaiten, toivomme teidän varaavan ajan asiointianne varten ja pyydämme turvallisuutenne vuoksi teitä käyttämään suojamaskia asioidessanne toimistollamme. Tarjoamme halutessanne maskin. Ajanvaraukset ja neuvonta numerosta 010 219 4540 (24h). Toimistomme on avoinna kesä-elokuussa 9.00-16.00, muina aikoina ajanvarauksella, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Hautajaisjärjestelyt voidaan hoitaa kokonaisvaltaisesti halutessanne myös puhelimitse, etäyhteydellä tai sähköpostitse.

Suru ja kaipaus ovat tunteita, jotka vaativat aikaa. Läheisen kuoleman hetkellä on tärkeää, että ympärillämme on ihmisiä, jotka auttavat ja ymmärtävät. Olemme olleet auttamassa asiakkaitamme surun hetkinä yli 130 vuotta – tiedämme mitä kunnioitus ja kuunteleminen tarkoittavat.

Hoidamme puolestanne kaikki läheisen kuolemaan liittyvät käytännön asiat ja järjestelyt kuljetuksista hautaamiseen ja muistotilaisuudesta perukirjoitukseen. 

Kunnioittaen,
Oula-Aleksi Mikkonen

Oula-Aleksi Mikkonen
Hautaustoimistoyrittäjä

Ota yhteyttä

Tietoa hautajaisten järjestämisestä

Tietoa hautajaisten järjestämisestä

Autamme teitä kaikissa läheisenne kuolemaan littyvissä järjestelyissä. Suosittelemme, että otatte meihin yhteyttä viimeistään muutaman päivän kuluttua läheisenne kuolemasta, jotta järjestelyt saadaan alkuun. Vainajan mahdollisia toiveita ja omia toiveitanne järjestelyjen suhteen kannattaa miettiä rauhassa. Mahdollinen suruliputus on ainoa, mikä tulee hoitaa kuolinpäivänä tai viimeistään seuraavana päivänä. Lisäksi kuolemasta olisi hyvä tiedottaa läheisille ja asianomaisille mahdollisimman pian kuoleman jälkeen.

Kun saavutte meille, ette välttämättä tarvitse mukaanne mitään papereita – me hoidamme puolestanne paperiasiat. Voitte hoitaa järjestelyt myös puhelimitse tai sähköpostise.

Mikäli teillä on koronaoireita, pyydämme asioimaan kanssamme puhelimitse tai sähköpostitse kaikkien turvallisuuden vuoksi.

Tietoa hautajaisten järjestämisestä.