J.Ala-Ahon Hautaustoimisto
Arkut - ruumisarkut

Arkut - ruumisarkut

Ruumisarkkujen valikoimamme koostuu muutamia vaihtuvia tuotteita lukuunottamatta kotimaisista SHT-Tukun valmistamista arkuista. Ruumisarkut valmistetaan käsityönä Punkalaitumen tehtaalla. Materiaaleina käytetään pääosin kotimaisia raaka-aineita ja arkuille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton avainlippumerkki. Kaikki honka-arkut ja verhoiltujen arkkujen rungot on valmistettu kotimaisesta sertifioidusta männystä.

Arkkujen sisustus vaihtelee mallin mukaan. Sisustus on mahdollista toteuttaa verhoomossamme myös asiakkaan toimittamilla materiaaleilla, esim. oma peitto, tyyny, lakana jne. Arkkuihin sisältyy mallista riippuen puuvilla- tai pellavavaatetus vainajalle. Myös omien vaatteiden pukeminen on mahdollista.

Alla malleja puuarkuistamme sekä verhoilluista arkuista

Kuljetuspalveluiden hinnat löydätte oheisesta linkistä.

Arkut saatavilla koko Oulun seudun alueelle

Saat meiltä kokonaisvaltaisesti kaiken tarvitsemasi hautaukseen. Autamme erittäin mielellämme ja toivomme, että otat yhteyttä matalalla kynnyksellä. Olipa kyseessä hauta-arkun valinta tai jokin muu seikka, me olemme täällä auttamassa. Olemme lisäksi koonneet tietopaketin antamaan kattavat tiedot hautausjärjestelyistä. 

Ota yhteyttä ja autamme erittäin mielellämme!