J.Ala-Ahon Hautaustoimisto
Palveleva hautaustoimisto Oulussa

Palveleva hautaustoimisto Oulussa

J. Ala-Ahon hautaustoimisto on palvellut asiakkaitaan Oulussa ja Oulun lähialueilla kuten Kempele, Haukipudas, Liminka, Tyrnävä, Hailuoto ja Kiiminki jo yli 130 vuotta. Haluamme olla auttamassa surun hetkellä ja toivommekin teidän ottavan yhteyttä, niin me autamme ja neuvomme. Alempana löydät halutessasi tietopaketin hautajaisista ja muista hautauspalveluihimme liittyvistä asioista.

Kunnioitus, kuunteleminen ja arvokkuus

Suru ja kaipaus ovat tunteita, jotka vaativat aikaa. Läheisen kuoleman hetkellä on tärkeää, että ympärillämme on ihmisiä, jotka auttavat ja ymmärtävät. Hautaustoimistomme on ollut auttamassa asiakkaitamme Oulun alueella surun hetkinä yli 130 vuotta – tiedämme mitä kunnioitus ja kuunteleminen tarkoittavat.

Kaiken kattavat hautauspalvelut Oulun alueella

Hoidamme puolestanne kaikki läheisen kuolemaan ja hautajaisiin liittyvät käytännön asiat ja järjestelyt eli hautauspalvelut aina kuljetuksista hautaamiseen ja muistotilaisuudesta perunkirjoitukseen. Saat meiltä myös monipuolisesti erilaisia hautajaiskukkia.

Hautaustoimistomme on avoinna maanantaista perjantaihin 9.00-17.00 (1.5-31.8  9.00-16.00) ja muina aikoina ajanvarauksella, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Hautaustoimistomme sijaitsee Oulussa osoitteessa Asemakatu 4. Ajanvaraukset, kuljetustilaukset ja neuvonta 24h numerosta 08 3112 203.

Hautajaisjärjestelyt voidaan hoitaa kokonaisvaltaisesti halutessanne myös puhelimitse, etäyhteydellä tai sähköpostitse.

 

Kunnioittaen,
Oula-Aleksi Mikkonen

Oula-Aleksi Mikkonen
Hautaustoimistoyrittäjä

Ota yhteyttä


Näytä kaikkiSeuraava »