J.Ala-Ahon Hautaustoimisto
Adressit

Adressit

Ala-Aholta löytyy kattava valikoima erilaisia suruadresseja. Pääset tutustumaan adresseihin tarkemmin toimistollamme Oulun keskustassa. Voit myös tiedustella adresseja meiltä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähetämme adressin postitse tai Oulussa voimme toimittaa suruadressit suoraan hautajaisiin.

Ota yhteyttä tai tule käymään.

Mikä on suruadressi?

Suruadressi on kaunis tapa muistaa vainajaa ja ottaa osaa suruun mikäli et itse pääse paikalle hautajaisiin. Suruadressi on pääsääntöisesti kaksitaitteinen kaunis kortti.

Suruadressin teksti - Mitä adressiin voi kirjoittaa?

Suruadressin kirjoitetaan usein muistovärssy sekä osanottoteksti sisältäen omistusosan (ketä muistetaan) sekä osanottajat.

Esimerkki osanottotekstistä:

Maija Meikäläisen
muistoa kunnioittaen
Suruun osaa ottaen
Tiina ja Mikko Meikäläinen perheineen

Suruadressiin voidaan kirjoittaa haluamanne muistovärssy valmiista valikoimastamme.

Suruadressin lähettäminen

Suruadressin voi lähettää kuka vain joka haluaa ottaa osaa omaisten suruun ja muistaa vainajaa. Suruadresseja voidaan lähettää joko yksin tai yhdessä isomman ryhmän kanssa, kuten joukkueen, työyhteisön, naapureiden yms.

Yksityisten henkilöiden lisäksi myös mm. yritykset, yhdistykset ja järjestöt voivat lähettää suruadresseja.

Yleensä adressi lähetetään silloin kun ei itse osallistuta hautajaisiin, mutta halutaan ottaa osaa suruun.

Milloin adressi kuuluu lähettää?

Adressi lähetetään heti kun tieto vainajan poismenosta on tullut. Usein adressit luetaan muistotilaisuudessa, eli pääsääntöisesti adressi pyritään toimittamaan ennen hautajaisia. Oulussa voimme toimittaa adressit suoraan hautajaisiin.

Adressi voidaan lähettää myös hautajaisten jälkeen. Tärkeintä adressin lähettämisessä on ottaa osaa omaisten suruun ja osoittaa oma muistamisensa.