J.Ala-Ahon Hautaustoimisto
Hautakivet Oulu ja Oulun seutu

Hautakivet Oulu ja Oulun seutu

Kauttamme voitte hankkia uuden hautamuistomerkin. Liikkeessämme on nähtävillä erilaisia kivimalleja ja koristeita. Voimme suunnitella kanssanne toivomusten mukaisen hautakiven ja esittää siitä valokuvamaisen havainnekuvan ennen kiven valmistuksen aloittamista. Jokainen hautakivi valmistetaan tilauksesta, asiakkaan toivomusten mukaiseksi. Hintaan vaikuttavat kiven koko, materiaali, työstöt, koristeet ja erikoistyöt. Annamme mielellämme hinta-arvion.

Hoidamme myös olemassa olevien hautamuistomerkkien kaiverrukset, asennukset ja kunnostukset. Tarjoamiimme tuotteisiin kuuluvat myös lyhdyt, erilliset lyhytkivet, kukka-aitiot, hautakivien hoitoon liittyvät tuotteet,koristeet ja veteraanimerkit olemassaoleviin kiviin. Kauttamme saatte myös muut muistomerkkeihin liittyvät palvelut.

Ennen varsinaisen muistomerkin asentamista voidaan haudalle asentaa väliaikainen risti.

Hautakivet ovat saatavilla koko Oulun seudun alueelle

Palvelemme koko Oulun alueella, myöskin hautakivet ovat saatavilla koko Oulun seudulle. Autamme erittäin mielellämme koko hautausprosessin ajan. Ole yhteydessä meihin matalalla kynnyksellä ja hoidetaan hautauspalvelunne kunnioittavasti, arvokkaasti ja ammattitaidolla alusta loppuun. Olemme lisäksi koonneet kattavan tietopaketin avuksenne hautajaisjärjestelyihin.

Ota yhteyttä ja autamme erittäin mielellämme!