J.Ala-Ahon Hautaustoimisto
Hautakivet ja kaiverrukset Oulu ja Oulun seutu

Hautakivet ja kaiverrukset Oulu ja Oulun seutu

Etsitkö hautakiveä tai esimerkiksi muistolaattaa hautakiveen Oulussa tai Oulun seudulla? Ota yhteyttä ja hankitaan toiveitanne vastaavat hautakivet, koristeet, muistolaatat ym. 

Kauttamme voitte hankkia uuden hautamuistomerkin. Liikkeessämme on nähtävillä erilaisia kivimalleja ja koristeita. Voimme suunnitella kanssanne toivomusten mukaisen hautakiven ja esittää siitä valokuvamaisen havainnekuvan ennen kiven valmistuksen aloittamista. Jokainen hautakivi valmistetaan tilauksesta, asiakkaan toivomusten mukaiseksi. Hautakiven hintaan vaikuttavat kiven koko, materiaali, työstöt, koristeet ja erikoistyöt. Annamme mielellämme hinta-arvion.

Hautakiven kaiverrukset, oikaisut, asennukset ja muut palvelut

Hoidamme myös olemassa olevien hautakivien ja -muistomerkkien kaiverrukset, oikaisut, asennukset ja kunnostukset Oulussa ja lähialueilla. Tarjoamiimme tuotteisiin kuuluvat myös lyhdyt, erilliset lyhtykivet, kukka-aitiot, hautakivien hoitoon liittyvät tuotteet, koristeet ja veteraanimerkit olemassaoleviin kiviin. Kauttamme saatte myös muut muistomerkkeihin liittyvät palvelut. Tästä voit ladata hautakivitöiden hinnastomme.

Ennen varsinaisen muistomerkin asentamista voidaan haudalle asentaa väliaikainen risti.

Hautakivet ovat saatavilla koko Oulun seudun alueelle

Palvelemme koko Oulun alueella, myöskin hautakivet ovat saatavilla koko Oulun seudulle. Autamme erittäin mielellämme koko hautausprosessin ajan. Ole yhteydessä meihin matalalla kynnyksellä ja hoidetaan hautauspalvelunne kunnioittavasti, arvokkaasti ja ammattitaidolla alusta loppuun. Olemme lisäksi koonneet kattavan tietopaketin avuksenne hautajaisjärjestelyihin.

Ota yhteyttä ja autamme erittäin mielellämme!