J.Ala-Ahon Hautaustoimisto
Vainajan kuljetus ja muut kuljetuspalvelut

Vainajan kuljetus ja muut kuljetuspalvelut

Hoidamme vainajan kuljetuksen ja kaikki vainajien kuljetuksiin liittyvät palvelut, kuten arkkuun asettamisen, arvokkaasti ja kunnioittavasti. Hautautoimistomme omaa jo 130 vuoden, sukupolvelta toiselle kertyneen, kokemuksen, jonka avulla hoidamme myös vainajien kuljetukset vankalla ammattitaidolla.

Teemme omana työnämme vainajan arkkuunlaiton, pukemisen, siirron säilytystilohin ja edelleen siunauspaikalle, saattueajot siunauspaikalta hautauspaikalle. Toimimme Oulusta käsin ja hoidamme kaikki tarvittavat kuljetukset kotimaassa tai kotiutukset ulkomailta sekä ulkomaille.

Ota yhteyttä ja vastaamme mielellämme sinua askarruttaviin kysymyksiin. Saat kauttamme myös kaikki hautajaisiin liittyvät palvelut.

Hautausautot

Hoidamme kaikki alan kuljetukset edustavilla, nykyaikaisilla, vähäpäästöisillä ja hautauskäyttöön valmistetuilla Mercedes-Benz hautausautoilla.

Hautajaisvieraiden kuljetus

Järjestämme tarvittaessa myös kuljetukset hautajaisvieraille esimerkiksi siunauspaikalta hautauspaikalle tai muistotilaisuuteen.

Arvokkaasti viimeiselle matkalle

Periaatteenamme on hoitaa kaikki meille uskotut kuljetukset perinteikkäästi ja ammattitaidolla, vainajaa ja omaisia kunnioittaen. Kuljetuspäivystyksemme toimii 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä.

Kuljetustilaukset numerosta 08 3112 203 (24h)

Kuljetuspalveluiden hinnat löydätte oheisesta linkistä.