J.Ala-Ahon Hautaustoimisto
Muistotilaisuus Oulu ja Oulun seutu

Muistotilaisuus Oulu ja Oulun seutu

Kauttamme onnistuvat muistotilaisuudet Oulussa ja Oulun alueella, toiveita kuunnellen ja kokonaisvaltaisesti palvellen.

Muistotilaisuus on tärkeä osa hautajaisia. Muistotilaisuus voidaan järjestää joko vainajan tai omaisten kotona, seurakunnan tai yhdistysten tiloissa sekä ravintoloissa. Yhä useammin muistotilaisuus järjestetään muualla kuin kotona. Esittelemme mielellämme eri vaihtoehtoja muistotilaisuuden pitopaikan suhteen ja hoidamme halutessanne puolestanne kaikki muistotilaisuuteen liittyvät järjestelyt, mm. paikan varaukset, tarjoilujen ja esiintyjien tilaukset sekä tilakoristelut.

Ota yhteyttä tai tule käymään!

Muistotilaisuuden järjestäminen

Muistotilaisuus pidetään yleisesti heti hautauksen jälkeen tai uurnahautauksessa heti siunaustilaisuuden jälkeen.

Muistotilaisuutta varten tulisi sopia ja hoitaa:
• Muistotilaisuuden pitopaikka (Tähän sopivat seurakuntasali, vainajan tai omaisten koti, ravintola tai muu juhlatila. Meidän kauttamme on saatavissa useita eri tilavaihtoehtoja. Sivun alareunasta löydät ehdotuksia pitopaikasta)
• Koristelut, tarjoilut ja osallistujat (Kauttamme saatte niin tarjoilut kuin koristelut.)
• Valokuva ja adressit muistopöytään
• Mahdolliset esiintyjät

Muistotilaisuuden tarjoilut

Olemme koonneet viisi erilaista menukokonaisuutta muistotilaisuutta varten. Oheisesta linkistä voitte ladata muistotilaisuuden menuehdotuksia.

Mitä muuta tulee ottaa huomioon muistotilaisuudessa?

Muistotilaisuus itsessään on usein hyvin vapaamuotoinen tilaisuus, jossa päätarkoituksena on muistella vainajaa yhdessä läheisten kanssa. Muistotilaisuuden ohjelmassa voi olla esimerkiksi laulua, puheita, musiikkiesityksiä tai ihan mitä vain, mikäli näin halutaan. Ohjelma ja koristelut personoidaan usein vainajan mieltymysten mukaisesti. Lisäksi muistotilaisuudelle on syytä määrittää henkilö ohjaamaan tilaisuuden kulkua. Usein pappi voi pyydettäessä toimia tilaisuuden ohjaajana. 

Jos sinulle on herännyt kysyttävää muistotilaisuuden järjestämisestä tai muusta hautajaisiin liittyvästä, niin ota yhteyttä ja autamme teitä mielellämme. 

Halutessasi voit myös tutustua kokoamaamme kattavaan tietopakettiin hautajaisten järjestämisestä.