J.Ala-Ahon Hautaustoimisto
Perukirja - Perunkirjoitus Oulu ja Oulun seutu

Perukirja - Perunkirjoitus Oulu ja Oulun seutu

Perunkirjoitus on niin sanottu kuolinpesän veroilmoitus, jossa listataan pesän osakkaat, varat ja velat. Perunkirjoitus on suoritettava kolmen kuukauden kuluessa kuolemasta. Perunkirjoituksen asiakirjahankintoihin tulee varata aikaa vähintään neljä viikkoa, sillä usein tarvittavien dokumenttien kuten sukuselvityksen ja virkatodistusten saaminen voi viedä aikaa. Verottaja myöntää hakemuksesta tarvittaessa lisäaikaa perunkirjoituksen toimittamiseen. Autamme ammattitaidolla perunkirjoituksen jokaisessa vaiheessa. 

Perunkirjoituksen muistilista

Olemme koonneet muistilistan perunkirjoitukseen vaadittavista asiapapereista. Voitte noutaa listan maksutta liikkeestämme tai voit ladata perunkirjoitusmuistilistan oheisesta linkistä.

Hoidamme myös perinnönjaot ja ositukset, testamenttien teot, edunvalvontavaltuutukset sekä lahjakirjat. Halutessanne järjestämme myös asiakirjojen turvallisen säilytyksen. Vastaamme mielellämme kaikkiin perunkirjoitukseen ja jakoihin liittyviin kysymyksiinne.

Jos tarvitset perunkirjoitusta Oulussa tai Oulun seudulla niin ota yhteyttä ja autamme! Kauttamme hoituvat myös kaikki muut hautajaisiin liittyvät asiat useamman sukupolven aikana kertyneellä ammattitaidolla. 

Perunkirjoituksen hinta

Perunkirjoituspalvelun hinta tavanomaisessa pesässä alkaen 682 €, rintaperillisittä kuolleen jälkeen alkaen 1860 €, perinnönjakosopimukset alkaen 124 € / osakas, min. 434 €, ositussopimukset alkaen 434 €, yhdistetyt ositus- ja perinnönjakosopimukset alkaen 434 € + 124 € / osakas, testamentit ja edunvalvontavaltuutukset sekä lahjakirjat alkaen 186 €. Hintaan vaikuttaa työn laajuus. Asiakirjahankinnoista veloitetaan erikseen työ ja asiakirjojen maksut.

Perunkirjoituspalvelut vain ajanvarauksella. Varaa aika joko soittamalla 010 219 4545 tai sähköpostitse aleksi.mikkonen [at] ala-aho.fi