J.Ala-Ahon Hautaustoimisto
Perunkirjoituspalvelut

Perunkirjoituspalvelut

Perunkirjoitus on niin sanottu kuolinpesän veroilmoitus, jossa listataan pesän osakkaat, varat ja velat. Perunkirjoitus on suoritettava kolmen kuukauden kuluessa kuolemasta. Perunkirjoituksen asiakirjahankintoihin tulee varata aikaa vähintään kaksi-kolme viikkoa, sillä usein tarvittavien dokumenttien kuten sukuselvityksen ja virkatodistusten saaminen voi viedä aikaa. Verottaja myöntää hakemuksesta tarivttaessa lisäaikaa perunkirjoituksen toimittamiseen.

Olemme koonneet muistilistan perunkirjoitukseen vaadittavista asiapapereista. Voitte noutaa listan maksutta liikkeestämme tai voit ladata perunkirjoitusmuistilistan oheisesta linkistä.

Hoidamme myös perinnönjaot ja ositukset, testamenttien teot, edunvalvontavaltuutukset sekä lahjakirjat. Halutessanne järjestämme myös asiakirjojen turvallisen säilytyksen. Vastaamme mielellämme kaikkiin perunkirjoitukseen ja jakoihin liittyviin kysymyksiinne.

Perunkirjotituspalvelun hinta alkaen 558 €, perinnönjakosopimukset alkaen 620 €, ositussopimukset alkaen 620 €, yhdistetyt ositus- ja perinnönjakosopimukset alkaen 744 €, testamentit ja edunvalvontavaltuutukset sekä lahjakirjat alkaen 310 €.

Perunkirjoituspalvelut vain ajanvarauksella. Kauttamme hautausjärjestelyt hoitaneet ovat aina etusijalla perunkirjoitusten ajanvarauksissa.

Varaa aika joko soittamalla 010 219 4545 tai sähköpostitse aleksi.mikkonen [at] ala-aho.fi