J.Ala-Ahon Hautaustoimisto
Palveleva hautaustoimisto Oulussa

Palveleva hautaustoimisto Oulussa

Ala-Ahon hautaustoimisto on palvellut asiakkaitaan Oulussa ja Oulun alueella jo yli 130 vuotta. Haluamme olla auttamassa surun hetkellä ja toivommekin sinun ottavan yhteyttä, niin me autamme. Sinun ei tarvitse tietää mitään hautajaisten jäjestämisestä sillä me kerromme mitä sinun tarvitsee tietää. Alempana löydät halutessasi tietopaketin hautajaisista ja muista hautauspalveluihimme liittyvistä asioista.

Kunnioitus, kuunteleminen ja arvokkuus

Arvoisat asiakkaat,

Jotta voimme palvella teitä parhaiten, toivomme teidän varaavan ajan asiointianne varten ja pyydämme turvallisuutenne vuoksi teitä käyttämään suojamaskia asioidessanne hautaustoimistollamme. Tarjoamme halutessanne maskin. Ajanvaraukset ja neuvonta numerosta 010 219 4540 (24h). Hautaustoimistomme on avoinna kesä-elokuussa 9.00-16.00, muina aikoina ajanvarauksella, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Hautaustoimistomme sijaitsee Oulussa osoitteessa asemakatu 4.

Hautajaisjärjestelyt voidaan hoitaa kokonaisvaltaisesti halutessanne myös puhelimitse, etäyhteydellä tai sähköpostitse.

Suru ja kaipaus ovat tunteita, jotka vaativat aikaa. Läheisen kuoleman hetkellä on tärkeää, että ympärillämme on ihmisiä, jotka auttavat ja ymmärtävät. Hautaustoimistomme on ollut auttamassa asiakkaitamme Oulun alueella surun hetkinä yli 130 vuotta – tiedämme mitä kunnioitus ja kuunteleminen tarkoittavat.

Kaiken kattavat hautauspalvelut Oulun alueella

Hoidamme puolestanne kaikki läheisen kuolemaan ja hautajaisiin liittyvät käytännön asiat ja järjestelyt eli hautauspalvelut aina kuljetuksista hautaamiseen ja muistotilaisuudesta perunkirjoitukseen. 

Kunnioittaen,
Oula-Aleksi Mikkonen

Oula-Aleksi Mikkonen
Hautaustoimistoyrittäjä

Ota yhteyttä


Näytä kaikkiSeuraava »