J.Ala-Ahon Hautaustoimisto
Kunnioitus, kuunteleminen ja arvokkuus

Kunnioitus, kuunteleminen ja arvokkuus

Arvoisat asiakkaat,

Kaikkien turvallisuuden vuoksi toivomme teidän varaavan ajan asiointianne varten ja pyydämme teitä käyttävän suojamaskia asioidessanne toimistollamme. Tarjoamme halutessanne maskin. Ajanvaraukset ja neuvonta numerosta 010 219 4540 (24h)

Hautajaisjärjestelyt voidaan hoitaa kokonaisvaltaisesti halutessanne myös puhelimitse ja sähköpostise.

Siunaus- ja muistotilaisuuksien henkilömääriä on rajattu. Henkilömäärärajoitukset tulee tarkistaa seurakunnasta tai toimistoltamme.

Hengitystieoireista kärsivien ei tule osallistua hautajaisiin ja riskiryhmiin kuuluvien tulee noudattaa erityistä varovaisuutta.

Me toimimme aina omaistemme parhaaksi, mutta kunnioitamme myös hallituksen, viranomaisten ja seurakuntien päätöksiä ja määräyksiä.
 

Yhdessä toimien varmistamme, että pystymme palvelemaan kaikkia omaisia sekä heidän tarpeitansa ja järjestämään läheisellenne hänen arvoisensa hautajaiset.

Suru ja kaipaus ovat tunteita, jotka vaativat aikaa. Läheisen kuoleman hetkellä on tärkeää, että ympärillämme on ihmisiä, jotka auttavat ja ymmärtävät. Olemme olleet auttamassa asiakkaitamme surun hetkinä yli 130 vuotta – tiedämme mitä kunnioitus ja kuunteleminen tarkoittavat.

Hoidamme puolestanne kaikki läheisen kuolemaan liittyvät käytännön asiat ja järjestelyt kuljetuksista hautaamiseen ja muistotilaisuudesta perukirjoitukseen. 

Kunnioittaen,
Oula-Aleksi Mikkonen

Oula-Aleksi Mikkonen
Hautaustoimistoyrittäjä

Ota yhteyttä


Näytä kaikkiSeuraava »