J.Ala-Ahon Hautaustoimisto
Kunnioitus, kuunteleminen ja arvokkuus

Kunnioitus, kuunteleminen ja arvokkuus

Arvoisat asiakkaat,

J. Ala-Ahon Hautaustoimisto haluaa vastuullisena toimijana tehdä omalta osaltaan kaikkensa koronaviruksen leviämisen estämiseksi ja tiedottaa asiakkaitaan viruksen ja viranomaismääräysten vaikutuksista lähimmäisen hautausjärjestelyjen kulkuun. 

Pyrimme huolehtimaan yrityksemme toimintakyvystä ja samalla turvaamaan omaisten terveyttä. Mikäli tarvitset hautaustoimiston palveluja, on suositeltavaa ottaa ensiksi yhteyttä puhelimitse meille ja sopia jatkotoimista.

Toimistomme on silti edelleen auki normaalisti, mutta pyydämme, että varaatte ajan, jotta voimme palvella teitä parhaiten ja turvallisesti.

Uudet hautajaisjärjestelyt saadaan käyntiin kokonaisvaltaisesti halutessanne myös puhelimitse. Monet jo käynnissä olevat järjestelyt ja asiat voi helposti hoitaa myös puhelimitse tai sähköpostilla.

1.6.2020 alkaen siunaus- ja muistotilaisuuksien henkilömääriä on rajattu tilakohtaisesti. Tilakohtaiset henkilömäärärajoitukset tulee tarkistaa seurakunnasta tai toimistoltamme. On siis erityisen tärkeää, että odotettavissa oleva saattajien enimmäismäärä on tiedossa ja tiloja varatessa.

Hengitystieoireista kärsivien ei tule osallistua hautajaisiin ja riskiryhmiin kuuluvien tulee edelleen noudattaa erityistä varovaisuutta.

Me toimimme aina omaistemme parhaaksi, mutta kunnioitamme myös hallituksen, viranomaisten ja seurakuntien päätöksiä ja määräyksiä.
Tiedotamme omaisiamme, mikäli muutoksia tilanteessa ilmenee.

Yhdessä toimien varmistamme, että pystymme palvelemaan kaikkia omaisia sekä heidän tarpeitansa ja järjestämään läheisellenne hänen arvoisensa hautajaiset.

Suru ja kaipaus ovat tunteita, jotka vaativat aikaa. Läheisen kuoleman hetkellä on tärkeää, että ympärillämme on ihmisiä, jotka auttavat ja ymmärtävät. Olemme olleet auttamassa asiakkaitamme surun hetkinä yli 130 vuotta – tiedämme mitä kunnioitus ja kuunteleminen tarkoittavat.

Hoidamme puolestanne kaikki läheisen kuolemaan liittyvät käytännön asiat ja järjestelyt kuljetuksista hautaamiseen ja muistotilaisuudesta perukirjoitukseen. 

Kunnioittaen,
Oula-Aleksi Mikkonen

Oula-Aleksi Mikkonen
Hautaustoimistoyrittäjä

Ota yhteyttä


Näytä kaikkiSeuraava »